Anunțuri ADL-ANMB

Maraton de vaccinare pentru tineri

 
Imaginea ADL Anunturi
Maraton de vaccinare pentru tineri
de către ADL Anunturi- joi, 13 mai 2021, 05:08
 

Dragi studenti,

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 este în plină desfășurare. Vă rugăm să priviți cu responsabilitate această oportunitate care ne va permite în toamnă să ne reluăm activitatea didactică în condiții de normalitate. În acest sens, este important să vă vaccinați complet până la începerea anului universitar.

Trebuie avute în vedere și măsurile pe care Ministerul Educației și Cercetării intenționează să le ia pentru începerea noului an universitar în condiții de siguranță (ex. prioritate la cazare în campusurile universitare pentru studenții vaccinați).

Vă informăm că Universitatea Ovidius și Direcția de Sănătate Publică organizează în perioada 14-16 mai, la Pavilionul Expozițional din Mamaia, primul maraton de vaccinare destinat tinerilor. Astfel, tinerii vor beneficia de un flux separat de vaccinare cu ser Pfizer și BioNTech, pe baza legitimării cu cartea de identitate, fără programare prealabilă.

Pentru o cât mai bună informare a dumneavoastră în ceea ce privește campania de imunizare împotriva COVID-19, vă recomandăm să vă informați doar din surse oficiale!