Anunțuri FIM

Deschiderea anului universitar

Deschiderea anului universitar

de către Ristea Marian-
Număr de răspunsuri: 0

In atentia studentilor de anul I, programele de studii "Electromecanica", "Electromecanica Navala", "Sisteme Electromecanice Navale" si  "Operarea si Conducerea Sistemelor Electroenergetice Navale"

Stimati studenti, deschiderea anului universitar 2021 -2022 va fi pe data de 27.09.2021. In acest sens:


- Studentii anului I, programele de studii "Electromecanica" si "Electromecanica Navala" se vor prezenta la Academia Navala "Mircea cel Batran" la ora 14.00, pentru a fi preluati de catre indrumatorii de grupa (Electromecanica Navala - S.L dr. Florin Postolache si Asist univ. dr. Ali Levent; Electromecanica - Lector univ. dr. Pazara Tiberiu), pentru a semna contractele de scolarizare si pentru a primi precizari necesare bunei desfasurari a activitatilor didactice in noul an universitar.

- Studentii anului I, programele de studii "Sisteme Electromecanice Navale" si  "Operarea si Conducerea Sistemelor Electroenergetice Navale" se vor prezenta la Academia Navala "Mircea cel Batran" la ora 15.00, pentru a fi preluati de catre indrumatorii de grupa (Sisteme Electromecanice Navale - Conf. univ. dr. Ristea Marian; Operarea si Conducerea Sistemelor Electroenergetice Navale - Prof. univ. dr. Dobref Vasile), pentru a semna contractele de scolarizare si pentru a primi precizari necesare bunei desfasurari a activitatilor didactice in noul an universitar.


Va rugam sa aveti asupra dumneavoastra 3 (trei) fotografii 3x4 si documentele originale ale caror copii au fost incarcate pe site in momentul admiterii.


Va asteptam,

Cu stima,

Prodecan FIM pentru Invatamant

Conf. univ. dr. ing. Marian Ristea