Anunțuri ADL-ANMB

Concurs - Logo ANMB

 
Imaginea ADL Anunturi
Concurs - Logo ANMB
de către ADL Anunturi- joi, 25 noiembrie 2021, 15:58
 

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” va marca anul viitor 150 de ani de învățământ românesc de marină, astfel că pregătirile pentru anul aniversar sunt în toi. Astăzi, lansăm o provocare pentru toți studenții, masteranzii și doctoranzii noștri: un concurs pentru logo-ul aniversar, element de identificare care va fi folosit pe tot parcursul anului 2022 în materiale de promovare, campanii și corespondență. Așteptăm creațiile dumneavoastră, individuale sau de echipă, până la data de 15 decembrie, pe adresa de e-mail contact@anmb.ro. Lucrările trebuie să fie în format vectorial, iar textul (acolo unde este cazul) să fie redactat cu diacritice. 

Juriul, format din membrii Consiliului de Administrație al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, va delibera în ultima ședință din anul 2021. Fiecare participant va fi recompensat cu un premiu pentru efortul său, iar câștigătorul va primi o recompensă în valoare de 500 lei din partea Fundației „Gheorghe Balaban”

Știm că sunteți creativi și mai știm că școala în care vă formați pentru viață rămâne undeva într-un colț de suflet pentru totdeauna! La 150 de ani de învățământ românesc de marină, este timpul să privim cu respect către trecut și cu responsabilitate către viitor! Este anul fiecăruia dintre studenți, masteranzi, doctoranzi să își pună amprenta, la propriu, pe Academia Navală „Mircea cel Bătrân”! 

Mult succes!